Liverpool a făcut o ofertă record pentru Mbappe - Reacția lui Fabrizio Romano.


Mbappe to Liverpool?

   Fabrizio Romano a respins informațiile potrivit cărora Liverpool ar face o mutare pentru superstarul celor de la Paris Saint-Germain Kylian Mbappe.

   Miercuri, „Marca” a relatat ceva senzațional, faptul că Liverpool a făcut o ofertă de 300 de milioane de euro pentru Mbappe.

   Potrivit relatărilor, „Reds” este pregătită să plătească 250 de milioane de euro pentru atacantul francez, plus 50 de milioane de euro suplimentar pentru a obține semnătura lui Mbappe.

   Asta l-ar face pe Mbappe cel mai scump jucător din istoria fotbalului, care ar putea doborâ recordul deținut de Neymar după mutarea sa de 222 de milioane de euro de la Barcelona la Paris Saint-Germain în 2017, dacă ar semna cu Liverpool.

   Raportul a fost susținut de cuvintele agentului FIFA Marco Kirdemir, care a declarat pentru Marca: „Liverpool concurează cu Real Madrid și vrea să plătească mulți bani pentru Mbappe”. Dar Romano a respins această afirmație.

   Ce i-a spus Romano despre Mbappe la Liverpool?

   Pentru CaughtOffside, Romano a scris: „Agentul FIFA, Marco Kirdemir, își exprimă nemulțumirea față de citatul Marca, în care se presupune că a spus: „Liverpool concurează cu Real Madrid și vrea să plătească o suma imensă lui Mbappe”.

   "Îmi pare rău să vă dezamăgesc, fanii lui Liverpool, dar în acest stadiu nu știu nimic concret între Liverpool și Mbappe. Nimic nu s-a schimbat pentru Mbappe, iar Paris Saint-Germain a spus foarte clar: fie anul acesta semnează un nou contract vara sau pleacă de la club, asta a fost poziția celor de la PSG în ultimele două săptămâni".

   În ciuda admirației reciproce a lui Klopp și Mbappe, Real Madrid rămâne favoriți pentru următorul club al francezului.

   La începutul acestei luni, Mbappe a declarat pentru PSG că nu intenționează să declanșeze opțiunea din actualul său contract, care expiră în 2024, de a-l prelungi cu încă un an.

   Mbappe a anunțat PSG printr-o scrisoare redactată, care a generat imediat speculații că atacantul va efectua transferul mult așteptat la Real Madrid în această perioadă de transferuri.

   Cu toate acestea, Mbappe a subliniat că va rămâne în ultimul an de contract cu PSG și nu va pleca în 2023.

   Conform mass-mediei franceze, PSG intenționează să-l vândă pe Mbappe în această perioadă de transferuri, dacă nu activează opțiunea de prelungire a contractului. Această măsură este luată pentru a preveni pierderea gratuită a jucătorului în anul viitor.




Comments