Zvonuri de transferuri în fotbal: Mane pleacă de la Bayern, Barcelona îl vrea pe Messi pe un salariu mai mic


 

  Atacanții lui Bayern Munchen, Sadio Mane și Serge Gnabry, sunt jucătorii cu cele mai mari șanse de a fi disponibili în această vară (Sky Germania).

  Manchester United este din nou interesată de fundașul dreapta Jeremie Frimpong de la Bayer Leverkusen și ar putea obține fonduri din vânzarea lui Aaron Wan-Bissaka (SportBILD).

  Barcelona speră ca Lionel Messi să accepte să i se alăture pe un salariu mai mic decât cel pe care l-a avut la plecare. Giganții catalani au întocmit un contract pe doi ani care include o a treia opțiune (Sport).

  Liverpool este interesată să îl semneze pe mijlocașul lui Chelsea, Mason Mount deoarece acesta nu a acceptat încă să își prelungească contractul cu echipa sa actuală (Daily Mail).

  Real Madrid ia pus pe masă lui Jude Bellingham un contract pe șase ani, iar dacă acceptă ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător al clubului, după Eden Hazard. (SER Deportivo).

  Los Blancos s-au retras din cursa pentru a-l semna pe mijlocașul Gabri Veiga de la Celta Vigo și se vor concentra pe semnarea lui Bellingham (Fichajes).

  Manchester City, Arsenal și Chelsea trebuie să plătească 100 de milioane de lire sterline pentru Declan Rice de la West Ham (ESPN).

  Manchester United a făcut "progrese bune" în negocierile contractuale cu atacantul vedetă Marcus Rashford (Telegraph).

  Real Madrid a realizat prelungirea contractului cu veteranul mijlocaș Luka Modric până în 2024 (Relevo).

  Chelsea l-ar putea lua pe portarul lui Inter, Andre Onana (40 de milioane de lire sterline). Blues se gândesc să-l lase pe Edouard Mendy să plece și să-l înlocuiască pe Kepa Arrizabalaga cu Onana pentru a-l face numărul unu al clubului (Telegraph).

  Paris Saint-Germain și Liverpool ar putea concura pentru fundașul Goncalo Inacio de la Sporting CP. Se zvonește că jucătorul de 21 de ani ar costa în jur de 45 de milioane de euro (40 de milioane de lire sterline) (Le Parisien).

  Arsenal și-ar putea întări apărarea centrală rin semnarea lui Josip Sutalo de la Dinamo Zagreb (Evening Standard).

  Tottenham, Aston Villa și Newcastle îl urmăresc pe fundașul central al lui Leicester, Harvey Barnes, care mai are doi ani de contract în această vară (Daily Mail).

  Bayern Munchen și-a redus interesul pentru Victor Osimhen și se va concentra în schimb pe atacantul Randal Kolo Muani de la Eintracht Frankfurt (Sky Germania).


Comments