Tatăl lui Lionel Messi a făcut o declarație despre zvonurile de transfer.

  


  Potrivit unor informații din Franța, Messi ar fi ajuns deja la un acord pentru a semna cu o echipă din liga profesionistă din Arabia Saudită atunci când contractul său cu PSG va expira în această vară.

  90min înțelege că Al Hilal este încrezătoare în posibilitatea de a-l semna pe Messi și că fostul său club, Barcelona, se gândește la fel, dar nimic nu a fost decis încă.

  Jorge Messi a emis, de asemenea, o declarație în care susține că nu s-a hotărât încă nimic în privința viitorului fiului său și a atacat rapoartele în acest sens.

  "Nu există nimic cu niciun club pentru anul viitor. Nu se va lua nicio decizie până când Lionel nu va termina sezonul la PSG". 

  El a continuat: "Când se va termina sezonul, vom analiza, vom vedea și apoi vom lua o decizie.

  "Întotdeauna există zvonuri și mulți oameni folosesc numele lui Lionel pentru a câștiga faimă, dar un lucru este adevărat și pot confirma că nu am nimic de-a face cu nimeni. Nu va fi nimic verbal, semnat sau convenit până la finalul sezonului.

  "Mi se pare lipsit de respect faptul că există oameni care, cu bună știință și în mod deliberat, înșală oamenii fără să-și justifice afirmațiile, care vor ca zvonurile rău intenționate să fie știri sau care sunt manipulate de cineva în propriul beneficiu. Ei trebuie să explice că nu sunt dezinformați. Ei nu vor ca adevărul să le denatureze "știrile"."


Comments