Superstarul lui Real Madrid, Vinicius Junior, a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo în UCL cu golul său spectaculos împotriva lui Manchester City.

 



  Atacantul Vinicius Junior de la Real Madrid a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League cu golul dat marți, 9 mai, împotriva lui Manchester City. Starul brazilian a marcat un gol de senzație în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor de pe Santiago Bernabeu.

  El a egalat acum recordul lui Cristiano Ronaldo de 11 contribuții consecutive, deținut de cel mai bun marcator al Ligii Campionilor.

  Vinicius a făcut o cursă prin apărarea lui Manchester City și a trimis un șut pe lângă Ederson în poarta lui City în minutul 36. A fost cea mai bună lovitură a jucătorului de 22 de ani de până acum. 

  El a fost și în trecut una dintre figurile cheie în victoria lui Real Madrid împotriva lui Liverpool în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut. În acest sezon, el este partea principală a obiectivului echipei sale de a câștiga cel de-al 15-lea trofeu al Ligii Campionilor.

Comments