Real Madrid este în legătură cu Ousmane Dembele pentru a plăti clauza de eliberare a starului de la FC Barcelona



  Real Madrid a luat legătura cu agentul lui Ousmane Dembele și a explorat posibilitatea de a-l achiziționa pe jucător de la marea rivală FC Barcelona în această vară, informează El Nacional.

  Dembele și-a prelungit anul trecut contractul cu catalanii până la 30 iunie 2024. Cu toate acestea, această sumă va fi înjumătățită la 50 de milioane de euro (55 de milioane de dolari) în perioada de transferuri din această vară. Acest lucru înseamnă că Barça poate spera în mod realist să primească bani pentru numărul "7".

  Situația precară a lui Dembele a pus în alertă cluburile europene de top. În ultimele săptămâni, El Nacional a relatat că Bayern Munchen i-a spus deja lui Barça că va plăti orice pentru a-l scoate din contract pe câștigătorul Cupei Mondiale și că Paris Saint-Germain încearcă să negocieze cu agentul lui Dembele, Moussa Sissoko .

  Vineri, același ziar catalan a relatat informații senzaționale de la Madrid și Barcelona, relatând că președintele madrilenilor Florentino Perez l-a pus pe Dembele pe lista sa de întăriri pentru sezonul 2023/2024.

  Capabil să joace pe ambele aripi și să șuteze cu ambele picioare, Dembele ar fi atractiv pentru orice echipă de top și ar putea reprezenta o concurență pentru brazilienii Vinicius Jr. și Rodrigo, care ocupă flancurile stâng și drept.

  Având în vedere că, Karim Benzema are acum 35 de ani și este pe final de carieră, Rodrigo ar putea trece la postul de atacant central, eliberând spațiu pe flancul drept, unde joacă în prezent Dembele sub comanda antrenorului lui Barça, Xavi Hernández.

  Potrivit unor informații, Perez l-a contactat deja pe Sissoko în legătură cu o posibilă mutare. Dembele este fericit în Catalonia, însă, acesta este fotbalul și nimic nu poate fi exclus, inclusiv o mutare la eternul dușman al lui Barça.

  Având în vedere că Sissoko și Dembele pot încasa jumătate din clauza de eliberare, Sissoko și-ar putea încuraja clientul să facă ceea ce este de neconceput. Dacă rapoartele sunt corecte și Dembele face mutarea, aceasta ar replica traiectoria mutării lui Luis Figo de la Blaugrana la Los Blancos.

  Pierderea lui Dembele, care au plătit lui Borussia Dortmund 105 milioane de euro în 2017, iar clauza să fie pentru mai mult de jumătate din această sumă ar fi o rușine pentru Barça, indiferent de următoarea sa destinație, dar să-l vedem plecând la Real Madrid ar fi insulta supremă. L-ar denigra instantaneu pe Sissoko și pe "Țânțarul" de la Culers.

Comments