Liverpool se află în discuții cu candidatul preferat al lui Jurgen Klopp pentru funcția de director sportiv.

 


  Liverpool se află în discuții cu Jorg Schmadtke pentru postul vacant de director sportiv, potrivit 90min.

  Reds caută să îl înlocuiască pe Julian Ward, care a fost numit vara trecută în urma plecării lui Michael Edwards și care va pleca la finalul sezonului.

  Schmadtke, în vârstă de 59 de ani, se află la conducerea echipei germane Wolfsburg din februarie, iar sursele au declarat pentru 90min că este candidatul preferat al lui Jurgen Klopp.

  Fenway Sports Group consideră că numirea lui Schmadtke la Liverpool ar fi un alt semn de loialitate față de Klopp, pe care doresc să îl implice în multe decizii cheie.

  "Acesta este în mâinile altcuiva, dar din ce am auzit, totul merge în direcția bună", a răspuns Klopp când a fost întrebat despre un nou director sportiv care va fi instalat în aprilie.

  "Da, (vom continua să avem un director sportiv). Câte cluburi nu au un director sportiv în acest moment? Aproape toate cluburile au un director sportiv".

  Schmadtke a petrecut patru ani și jumătate la Wolfsburg și a supervizat clasarea lui Die Wolfe pe locul patru în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul 2020/21. Cu toate acestea, în sezonul următor au terminat pe ultimul loc în grupa lor UCL și pe locul 12 în campionat.

  Fostul portar de la Fortuna Dusseldorf și Freiburg a mai antrenat la Köln și Hannover 96.

Comments