În timp ce Messi păstrează tăcerea cu privire la plecarea de la PSG pentru turneul din Arabia Saudită, circulă teorii că va părăsi clubul în această vară.

 


  Lionel Messi a făcut o declarație în urma suspendării sale de la Paris Saint-Germain.

  Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost suspendat de club după ce a lipsit de la antrenamentul de luni din cauza unei călătorii neautorizate în Arabia Saudită.

  Câștigătorul Cupei Mondiale din Argentina și-a cerut scuze coechipierilor săi și a explicat de ce a călătorit în Arabia Saudită.

  Postând un videoclip cu povestea sa de pe Instagram, jucătorul a spus: "Ca întotdeauna, urma să iau o pauză după meci.

  Am organizat această călătorie și nu am putut să o anulez, am mai anulat-o și înainte.

  Îmi cer scuze colegilor mei și aștept să văd ce vrea să facă clubul cu mine".

  Messi a vizitat țara anul trecut în calitate de ambasador turistic, după ce a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane de lire sterline, iar ulterior a fost suspendat, fapt care a fost întâmpinat cu proteste masive din partea fanilor lui PSG.

  Mulți fani au mărșăluit spre sediul clubului cu bannere prin care cereau demisia conducerii clubului și a proprietarilor din Qatar și vânzarea clubului.

  Cu toate acestea, după înfrângerea de duminică cu 3-1 în fața lui Lorient, furia fanilor s-a îndreptat și împotriva jucătorilor.

  Au fost scandate sloganuri care îl numeau pe Messi "fiul lui ab****".

  Un alt grup de fani a fost văzut în fața casei lui Neymar.

  Într-o înregistrare video filmată la fața locului, fanii pot fi auziți scandând "Neymar casse-toi", care înseamnă "pleacă", dar care în argou și în uzul comun înseamnă "du-te dracului".

  Clubul a emis o declarație în care a criticat acțiunile fanilor.

  Declarația sună în felul următor: 'Paris Saint-Germain condamnă cu fermitate comportamentul intolerabil și jignitor avut miercuri de un număr mic de persoane.

  'Indiferent de diferențe, nimic nu poate justifica un astfel de comportament. Clubul își oferă întregul sprijin jucătorilor, conducerii și tuturor celor afectați de acest act rușinos".

  În urma expulzării sale, Messi este pe cale să plece de la PSG, clubul și jucătorul nefiind dispuși să îi reînnoiască contractul, care expiră la finalul sezonului.

  Acest lucru a dus la speculații pe scară largă cu privire la viitorul lui Messi, după doi ani dezamăgitori la Paris.

  Vizita în Arabia Saudită este, se pare, un semn al lucrurilor care vor urma pentru argentinian, care ar putea ajunge la un club din Arabia Saudită.

  Se zvonește că argentinianul s-ar putea muta la un club din Arabia Saudită, ceea ce ar putea reaprinde rivalitatea cu Cristiano Ronaldo care se află la Al Nassr, actuala contracandidată la titlu.

  Cu toate acestea, mai multe echipe, inclusiv echipe din Premier League și din Europa, și-au exprimat interesul pentru câștigătorul Cupei Mondiale.

  Pep Guardiola ar putea să se reîntâlnească cu acesta, în timp ce rivalii din oraș, Manchester United, sunt, de asemenea, dornici să îl semneze pe Messi, dar acest lucru ar putea depinde de noul proprietar al clubului.

  Chelsea și Newcastle, bine finanțate, sunt, de asemenea, pe piață, Barcelona este deschisă la revenirea celui mai bun jucător al său, iar Inter Miami a fost, de asemenea, pe piață în trecut.

Comments