Fabrizio Romano anunță că Leeds United s-a alăturat cursei pentru mijlocașul care a dat 36 de pase de gol în două sezoane.

 


  Leeds United este unul dintre cele câteva cluburi care iau în calcul achiziționarea mijlocașului Branco van den Boomen de la Toulouse.

  Sam Allardyce a fost numit în primă instanță pentru a opri căderea clubului în jos, astfel că mutarea sa nu este deloc o prioritate la Elland Road în prezent.

  Leeds s-a despărțit săptămâna aceasta de Victor Orta și și-a pierdut directorul de fotbal, dar clubul este încă în căutarea unor jucători.

  Van den Boomen se mută la Leeds?

  Fabrizio Romano relatează că mijlocașul vedetă al echipei Toulouse, Branco van den Boomen, va părăsi Ligue 1 în această vară.

  Contractul său expiră, dar în prezent își păstrează opțiunile deschise, iar Leeds este una dintre multele părți interesate să îl semneze:

  Ar putea Leeds să-l semneze?

  Cu performanțe atât de puternice, deși este liber de contract, nu este de mirare că există interes pentru el din toată Europa.

  În sezonul trecut, cele 12 goluri și 21 de pase de gol au ajutat pe Toulouse să ajungă în Ligue 2, iar în acest sezon, cele cinci goluri și opt pase de gol au ajutat-o să termine pe locul 13 în zona retrogradării, cu 36 de pase de gol în toate competițiile începând cu sezonul trecut până în prezent.

  La 27 de ani, are potențialul de a fi un succes oriunde merge și ar fi o achiziție excelentă pentru Leeds United.

  Cu toate acestea, el nu se va alătura unei echipe care nu joacă în prima divizie.

  Van den Boomen are mai multe opțiuni și poate să nu ia în considerare oferta lui Leeds, având în vedere starea lor actuală.

Comments